Gå till innehåll
Driftinformation 0
Kontakta oss

Fjärrvärme

De flesta vet att fjärrvärme är klimatsmart och tar vara på resurser som annars går till spillo men har du tänkt på de fördelar det ger för ditt boende?

Du får nästan ett helt nytt rum. Ut med oljetank, panna och vedtravar så får du plats med både snickarbänk och extra förvaring. Och visst är det skönt med ett bad, och kanske ett bad till?

Med fjärrvärme får du obegränsat med varmvatten och slipper problemet med för liten varmvattenberedare. Din värmeväxlare till fjärrvärmen är pytteliten, nästan helt tyst och luktar ingenting. Du slipper sotning, bränsleinköp, trasiga proppar och andra besvär.

Fjärrvärmen är Sveriges ledande uppvärmningsform, och fler och fler väljer att ansluta sig. Det beror på att fjärrvärme är bra, både ur ett miljöperspektiv och för din egen bekvämlighet.

Idag får omkring 620 kunder lokalt producerad värme och varmvatten från oss. Med bränsle som mestadels består av rivningsvirke och gammalt emballage värmer vi allt från villor och hyreshus, till affärer och industrier.

Vi har fyra producerande anläggningar och energin distribueras från panncentralerna via ett kulvertnät, direkt hem till dig. Bor du i anslutning till vårt nät, kan du också bli kund och ta del av värmen. Kontakta oss så hjälper vi dig med en installation.

Så låt oss på Kils Energi värma ditt hem. Bekvämt, driftsäkert, prisvärt och miljövänligt – bättre kan det knappast bli!

Sidinformation

Sidan uppdaterad:
4 juni 2024

Sidfot

Gå till startsidan